4 kyllingfileter
3 sitrongress
1 gul paprika
1 bukett brokkoli
1 squash
1 bunt vårløk
1 purre
4 ss soyasaus
salt og pepper
Skjær hver kyllingfilet i fem biter. Skrell vekk ett eller to av de ytterste skallene på sitrongresset og fjern et par centimeter øverst og roten. Bank stengene forsiktig med en kjevle og finhakk dem. Skyll alle grønnsakene. Skrell squashen og skjær den i tynne
skiver. Del brokkolien i små bunter og skjær paprikaen i korte strimler. Snitt vårløk og purre
i skrå, små biter.
Varm en stekepanne og stek kyllingbiter og hakket sitrongress på middels varme i to–tre minutter. Ha i soyasaus og fres et par minutter til. Ha i brokkoli, fres videre i tre minutter, og ha til slutt i resten av grønnsakene. Fres videre i tre minutter.
Server med sjasminris og sitronbåter.