Middag

Sjampinjonger og brokkolimos

Enkel, enkel middag basert på to hovedingredienser.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
1 kg brokkoli
300 g sjampinjonger
en kvast timian
litt smør og litt olivenolje
salt og pepper

Kok eller damp brokkolien til den er helt mør. Mos den i hurtigmikser eller med en potetmoser. Stek soppen hel i tørr panne på høy varme til den begynner å slippe vann. Vent til vannet har fordampet, og ha smør og olivenolje i pannen. Stek til soppen er gyllen, og smak til med salt og pepper. Server med et dryss timian.

Sjampinjonger og brokkolimos
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer