Kultur

Sjarmør-Sigurd snart pappa

Sigurd Sollien (39) lærer norske ungkarer å sjekke i Sjarmørskolen. Selv har han lagt ungkarslivet bak seg, og venter på sin førstefødte.

Foto: TVNorge
Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sigurd Sollien

 • Aktuell med: Programleder for Sjarmørskolen på TVNorge.

 • Sivilstatus: Samboer, og snart pappa.
 • Norges flotteste kvinne: - Samboeren min, Seble.
 • Ville sendt i skammekroken: - Selvsentrerte menn.
 • I midten av mai blir Sigurd pappa. I portrettet i papirutgaven av KK forteller Sigurd hvorfor han blir både livredd og henrykt når han tenker på papparollen.Sigurd, kjent fra reiseprogrammene Silje og Sigurd- Et slags reiseprogram og Sigurds Verden, er slett ikke fremmed for utfordringene som gutta i Sjarmørskolenpå TVNorge opplever. Han skal lære åtte menn i 20-30-årene å sjekke damer, slik at de blir noen skikkelige sjarmører. Mange av dem er redde for å nærme seg kvinner, andre sliter med å ta grep i sjekkesituasjonen. Sigurd har vært i deres sko. - Jeg skjønte aldri når jeg skulle begynne å skyte, sier Sigurd i portrettet i ukens KK. Det hjalp heller ikke på dametekket at Sigurd bodde hjemme hos mor til langt oppe i 30-årene. Men det var ikke ferdig middag og komfort som holdt ham i barndomshjemmet. Det han derimot er sikker på i livet er at alt går fortere og fortere:- Tiden raser av gårde, og det skremmer meg litt. Men det går nok bra, det er nok ikke så ille å dø likevel.Les mer om hvofor Sigurd bodde så lenge hjemme, og hvordan han fant veien ut av ungkarstilværelsen i KK uke 18, i salg fra 2. mai.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer