Sjokolademuffins

Sjokolade- og ­bringebærmuffins

Disse går det rett og slett ikke an å la være å like!

Sjokolade- og ­bringebærmuffins
Publisert
Sist oppdatert

(15 stk.)

◗    100 g smør
◗    2 dl hvetemel
◗    4 ss kakao
◗    ½ ts bakepulver
◗    2 egg
◗    2 dl sukker
◗    1 ts vaniljesukker
◗    1 klype salt
◗    4 dl fryste bringebær
◗    muffinsformer

1. Sett ovnen på 200˚. Sett papirformer i muffinsbrett eller bruk silikonformer (se bildet, former fra Ikea).
2. Smelt smør. Bland mel, kakao og bakepulver. Pisk egg, sukker, vaniljesukker og salt til eggedosis. Rør i smeltet smør og bringebær.
3. Sikt i melblandingen og rør om. Fordel røren i formen, ¾ fulle.
4. Stek muffinsene midt i ovnen i 15 minutter. Avkjøl på rist.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer