Sjokolade- og peanøttmuffins

Muffins

Sjokolade- og peanøttmuffins

Publisert
Sist oppdatert

Sjokolade og salte peanøtter er en ekstra heldig kombinasjon.

(12–15 stk.)

100 g smør
1 ½ dl sukker
3 egg
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
100 g mørk sjokolade
2 dl peanøtter, salte
1 dl melk

1. Visp smør og sukker lett og luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Bland mel og bakepulver, og rør det i deigen.

2. Hakk sjokolade og peanøtter, og rør det inn. Tilsett melken.

3. Fordel deigen i formene, ¾ fulle. Bruker du muffinsbrett er det lurt å sette papirformer oppi, før du heller i deigen.

4. Stek midt i ovnen 200° i 15–20 minutter. Avkjøl muffinsene på rist.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer