Sjokoladekake i langpanne uten egg

Sjokoladekake Uten Egg

Sjokoladekake i langpanne uten egg

Dette er en lettbakt og populær bursdagskake som alltid blir vellykket. Glasuren smaker himmelsk! Selve kaken bakes også uten fett!

Publisert
Sist oppdatert

(ca. 24 biter, stor langpanne)

♦ 500 g hvetemel
♦ 700 g sukker
♦ 4 ss bakekakao
♦ 2 ts natron
♦ 1 ts bakepulver
♦ 1 ts vaniljesukker
♦ 1 liter skummet kulturmelk

Glasur:
♦ 300 g melis
♦ 120 g smør
♦ 6 ss kaffe
♦ 2 ss kakao
♦ 2 ts vaniljesukker

1. Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett kulturmelken og rør deigen godt sammen.

2. Hell røren i en stor langpanne kledd med bakepapir.

3. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 200º i ca. 25–30 minutter. Avkjøl kaken i formen på en bakerist.

4. Bland sammen alle ingrediensene til glasuren i en mikser og kjør sammen til en glatt og fyldig glasur.

5. Fordel glasuren over kaken og pynt med små nonstop.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer