Vis mer

Sjokoladepletter

Sjokoladepletter med tranebær og pistasienøtter

Fristende konfekter med tranebær og pistasier. Bruk gjerne andre nøtter og tørkede frukter. Pakk konfekten i små esker og oppbevar dem kjølig før de gis bort.

Publisert

(ca. 30 stk.)

 1 dl kremfløte
 150 g mørk sjokolade
 1 ts vaniljesukker
 ½ dl hakkede tranebær
 ½ dl hakkede pistasienøtter

Pynt:
 tranebær
 pistasienøtter

1. Sett fram formene. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen. 

2. Bryt sjokoladen i biter og legg den i fløten. Rør til sjokoladen er smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasienøtter. 

3. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer slik at de stivner.

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer