Kvinner og kroner:

Skal man dele regningen på restaurant, eller?

- Flere og flere synes det er ubehagelig å gå ut med venninne sine.

KVINNER OG KRONER: Forbrukerøkonom i Storebrand, Cecilie Tvetenstrand, og KK-redaktør Ingeborg Heldal hjelper deg å ta gode økonomiske valg i hverdagen. Kvinner og kroner er et samarbeid mellom KK og Storebrand. Video: Storebrand Vis mer
Publisert

Hvordan gjør dere det når regningen kommer? Skal den som har drukket vann til maten betale like mye som den som er godt ned i det femte vinglasset og attpåtil har unnet seg en dessert?

Dette spørsmålet dukker ofte opp når regningen fra restaurantbesøket kommer på bordet. For er det greit å dele den likt?

- Nå er det veldig mange som ikke har så god råd lenger, og jeg snakker med flere og flere som synes det er ubehagelig å gå ut med venninne sine fordi de ikke har like god råd, sier KKs økonomiekspert, Cecilie Tvetenstrand.

Sammen med KKs redaktør, Ingeborg Heldal, snakker de om hverdagstemaer rundt økonomi, gir råd og hjelper deg å ta gode økonomiske valg.

Se hele videoen øverst i saken!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer