– Skjebnen førte oss sammen igjen

På ungdomsskolen svermet Trond og Karin for hverandre, og han husket henne som jenta med de pene øynene. 43 år senere møttes de igjen – og fant kjærligheten med hverandre.

LYKKE: Karin trodde ikke lenger på kjærligheten slik den omtales i bøker og på film. Det var helt til hun opplevde den selv. Foto: Morten Eik
LYKKE: Karin trodde ikke lenger på kjærligheten slik den omtales i bøker og på film. Det var helt til hun opplevde den selv. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Jeg tenker alltid at ting skjer for en spesiell grunn, sier Karin Brattbakken (61). Så at hun og Trond Mathisen (62) skulle møtes igjen etter så mange år, var nok skjebnebestemt, er de begge enige om.

På midten av 70-tallet gikk de på samme ungdomsskole i Fetsund på Romerike. Selv om de ikke snakket så mye sammen den gangen, ble nok begge litt sjarmert av den andre. Karin husker den ett år eldre Trond som litt rampete, med glimt i øyet. Trond på sin side husker Karin som jenta med de pene øynene. På den tiden var hun litt beskjeden og kikket vekk når han prøvde å få øyekontakt, men han husker godt at han svermet for denne jenta, som gikk i klassen til hans yngre bror.

Lykketreff på nettet

Da skoleklokka ringte for siste gang og tiden på ungdomsskolen var over, skiltes deres veier ad. Trond og Karin ble etablert og fikk barn på hver sin kant, og det skulle gå 43 år før de så hverandre igjen. Det startet med at Trond satt en kveld og søkte etter gamle klasse- kamerater på Facebook. Karins navn dukket opp, og han sendte henne en venneforespørsel. Slik begynte ballen å rulle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.