Sparetips:

Slik får du halv pris på apotekvarer

Disse to merkevarene sparer du spesielt mye på å kjøpe.

SPARETIPS: Et du storforbruker av kremer eller fargesterke kosttilskudd, er det mye penger å spare på å kjøpe dem på rett sted. Foto: NTB
SPARETIPS: Et du storforbruker av kremer eller fargesterke kosttilskudd, er det mye penger å spare på å kjøpe dem på rett sted. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er dyrtid i landet, det er sikkert og visst, så da NRK nylig skrev om hvordan vi kan spare mye på apotekvarer, kastet vi oss over saken.

Som mange allerede vet, kan det være stor forskjell på å handle på nett og i fysisk butikk. Hos apotekkjedene viser dette seg først og fremst hos Apotek1, landets største apotekkjede.

Handler du på deres nettapotek, istedenfor å gå til apoteket, vil hele 30 prosent av varene være billigere.

- 30 prosent av alle reseptfrie apotekvarer har nedsatt pris i vårt nettapotek, bekrefter pressesjef i Apotek1-gruppen, Silje Ensrud, til KK.

For dem som er opptatt av at det skal være samme pris begge steder, poengterer Ensrud at dette fortsatt er tilfellet i 70 prosent av varene.

Halve prisen

For oss som først og fremst er opptatt av å spare der vi kan, merker vi oss at mange av nettvarene til og med fås til halve prisen av «butikkvarene.»

Kjøper du Paracet, Ibux og Compeed gnagsårplaster i kassa hos Apotek1, betaler du 278,70 kr, ifølge NRKs oversikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer