Psykologi:

Slik finner du litt lykke hver dag

Synes du det er vanskelig å finne gleden i hverdagen? Da bør du prøve disse sju rådene.

LYKKE: Coachen med det passende navnet Lykke Rix gir deg her sine råd for hvordan du kan bli flinkere til å finne – og ta vare på – lykken i livet ditt. FOTO: Robin Skjoldborg
LYKKE: Coachen med det passende navnet Lykke Rix gir deg her sine råd for hvordan du kan bli flinkere til å finne – og ta vare på – lykken i livet ditt. FOTO: Robin Skjoldborg Vis mer
Publisert

1. Gi plass til alle følelser

Livet er både glede og sorg, mørke og lys, sjokoladekake og leverpostei. Se med åpent sinn på de vanskelige tingene i livet ditt. Det vil gi deg en større tilfredshet enn å flykte fra dem. Si farvel til forestillingen om at det gode liv er uten sorg, tvil, lengsel, savn, sinne og kjedsomhet. Vi har hele følelsesspekteret.

Hverdagsglede er også å overgi seg til besvær og ubehag. Og gjennom det kan du nå fram til de fineste svar på spørsmålet om hva du egentlig lengter etter. Jeg tror ikke på at man bare skal dyrke gleden for å få mer hverdagsglede. Det kan gi helt skjeve forventninger og sammenligninger som er ute av proporsjoner. Det ligger en enorm lettelse i å overgi seg til livet slik det er, i stedet for livet som det burde være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer