Slankeoperasjon

Slik gikk Lillian ned 60 kilo

- Da jeg forsto at jeg måtte jobbe mentalt, begynte mirakuløse ting å skje, sier 50-åringen.

VAR MISFORNØYD: I flere år slet Lillian med lav selvfølelse fordi hun følte seg for stor. – Kur etter kur, gjorde meg ikke bedre, men verre, sier Lillian som i 2013 startet «Slanke Tanker». Et nettbasert bruker-til-bruker program hvor deltakerne jobber med tanker og atferd.   Foto: Marianne Otterdahl-Jensen
VAR MISFORNØYD: I flere år slet Lillian med lav selvfølelse fordi hun følte seg for stor. – Kur etter kur, gjorde meg ikke bedre, men verre, sier Lillian som i 2013 startet «Slanke Tanker». Et nettbasert bruker-til-bruker program hvor deltakerne jobber med tanker og atferd. Foto: Marianne Otterdahl-Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS.NO: – Si en kur, og jeg hadde prøvd den!

Det begynner å bli noen år siden Lillian Fjeld (50) fulgte det ene gode rådet etter det andre. Full av motivasjon begynte hun på kur etter kur – i håp om å bli litt lettere.

Det kunne gå bra en stund, så kom nedturen. Men å gi seg? Ikke Lillian!

– Det ble en ond sirkel, og til slutt kom selvfølelsen ut av kurs. For uansett hvor mye jeg ønsket det, eller hvor hardt jeg prøvde, fortsatte jeg å være overvektig. Først da jeg forsto at jeg måtte jobbe mentalt, og ta tak i historien min, begynte mirakuløse ting å skje, sier hun opprømt. 

LES OGSÅ: Se Lenas store forvandling

Hjelper andre

Nå vil hun gjerne dele det hun har lært og hjelpe andre. Derfor startet hun «Slanke Tanker» for to år siden: Et onlinebasert bruker-til-bruker program der deltakerne jobber seg gjennom hvorfor de er overvektige, og finner mentale prosesser for å løse sine problemer. – På kurs hos meg teller vi seire, ikke kalorier. Dette er mental trening der deltakerne jobber seg gjennom årsaker til tanker og atferd. På veien har jeg utviklet enkle og morsomme verktøy de kan bruke i hverdagen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer