Maritim

Slik har du aldri sett Therese Johaug

Langrennsprinsessen kaster klærne for Donald Duck(!).

SEXY MATROSTREND: Therese Johaug viser matrosmote i magasinet Donald - et nytt tegneserieblad for menn. Foto: Egmont/Astrid Waller (styling: Linda Bråmo)  og All Over Press
SEXY MATROSTREND: Therese Johaug viser matrosmote i magasinet Donald - et nytt tegneserieblad for menn. Foto: Egmont/Astrid Waller (styling: Linda Bråmo) og All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
21 år gamle Therese Johaug dobbeldanset seg inn i alles hjerter under OL i Vancouver. Den alltid strålende blide jenta fikk i alle fall gull i norske TV-stuer.

Nå har hun imidlertid kastet skidressen for å motbevise to ting:

1. At tegneserieblader har en øvre aldersgrense
2. At matrosmote kun er for ender

LES OGSÅ: Se Tone Damlie Aaberges sko til 6000 kroner

Donald for menn

I sommer lanseres nemlig magasinet Donald – og hovedmålgruppen for bladet er faktisk menn over 18 år.

Donald er et magasin rettet mot voksne, men med fokus på Andeby-universet sett fra en annen vinkel, skriver Egmont Serieforlaget i en pressemelding.

Poserer i badedrakt

I førsteutgaven får du en rykende fersk Andeby-historie av Knut ”Nytt på nytt” Nærum, i tillegg til at Norges svar på Donald, Dolly, Anton og Petter Smart kåres.

Men den store «snakkisen» vil nok bli noe ganske annet: Nemlig fotoserien hvor Therese Johaug viser lettkledd matrosmote sammen med motorocrosskjører Ailo Gaup.

Se bildene her:


Pinup-modell

Johaug ser ut som en vaskeekte pinupmodell, i badedrakter med maritime striper, matroshatt og den obligatoriske knallrøde leppestiften.

Og med dét slår langrennsprinsessen to trender i ett smekk: De to heteste strandmotene denne sesongen er nemlig nettopp pinup-inspirert bikinier og maritimt badetøy.

Med slike moteserier skal vi heller ikke se vekk i fra at Donald også kan bli en hit blant oss kvinner over 18.

Maritim mote

Nautisk mote er altså absolutt ikke noe som kun er forbehold ender.

Vil du kjøre den maritime stilen fullt ut, kombiner for eksempel en rød- og hvitstripet kjole med blå sko og kanskje et belte i midjen.

Synes du det blir litt mye med maritimt fra topp til tå, kan du freshe opp gamle basisplagg med tilbehør i nautiske mønstre og farger.

Kommer i salg snart: Det første magasinet finner du i bladhylla fra mandag 28. juni, og det koster kr.79.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer