Sosiale medier:

Slik har sosiale medier gjort hverdagen din litt bedre

Sosiale medier har fått mye kritikk de siste årene, men de har også mange positive sider.

SOSIALE MEDIER: sosiale medier har medført mange positive endringer i livene våre og konsekvenser som vi kanskje ikke tenker så mye over. FOTO: NTB Scanpix
SOSIALE MEDIER: sosiale medier har medført mange positive endringer i livene våre og konsekvenser som vi kanskje ikke tenker så mye over. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sosiale medier ser ut til å ha kommet for å bli i livene våre, men de er både elsket og hatet. De siste årene har sosiale medier fått mye hard medfart, fordi de blant annet er verktøy for å spre fake news, mobbing og hat.

Men sosiale medier har også medført mange positive endringer i livene våre og konsekvenser som vi kanskje ikke tenker så mye over.

Den mest innlysende fordelen med sosiale medier er at det har blitt enklere for oss å komme i kontakt med andre mennesker. Mange av oss har knyttet nye vennskapsbånd til gamle klassekamerater og vi er plutselig fullstendig oppdaterte på alt som foregår i våre slektningers liv (til både glede og irritasjon, vil noen kanskje påstå).

Det har også blitt veldig lett å knytte kontakt med personer som har de samme interessene som oss selv. Uansett hvor rar eller nerdete hobbyen din er, så finner du alltid likesinnede på nett.

– Det finnes utallige grupper og Facebook-sider som du enkelt kan søke deg frem til for å lære mer om akkurat det du vil. Et eksempel er alle strikkegruppene hvor man får hjelp når man står fast med en strikkeoppskrift, eller hvor man kan få tips om garn og oppskrifter, sier sosiale medier spesialist Janet Usken hos Trollweb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer