GLUTENFRI PAVLOVA: Pynt den med rødt, hvitt og blått og den er perfekt på nasjonaldagen. Foto: Synøve Dreyer
GLUTENFRI PAVLOVA: Pynt den med rødt, hvitt og blått og den er perfekt på nasjonaldagen. Foto: Synøve Dreyer Vis mer

Pavlova Med Krem Og Bær

Slik lager du glutenfri pavlova

Kaken er perfekt når du får mange gjester og ikke vet om alle tåler gluten. Her får du oppskriften trinn for trinn.

ALLERS.NO: Marengskaken pavlova er veldig populær, og den er dessuten glutenfri. Pynt den gjerne i nasjonalfargene, med jordbær og blåbær!

Pavlova

Bunn:6 eggehviter2 ts eddik, 7 %4 dl sukker1 ts maisenna1 ts vaniljesukker

Fyll:3 dl kremfløte, pisket til kremfrukt og bær, f.eks. blåbær og jordbær

1. Stivpisk eggehvitene, tilsett sukker, vaniljesukker og maisenna litt etter litt under pisking. Drypp i eddik og pisk ytterligere en liten stund. Massen skal være så stiv at du kan lage et mønster som ikke flyter utover.

Sjekk KKs store årshoroskop!