Sparetips:

Slik sparer Trine (30) hele 10 000 kroner hver måned

- Det er lurt å ha et sparemål, sier hun til KK.

SAMBOERE: Trine og samboeren har barn og eier to leiligheter. Likevel klarer de å spare 10 000 kroner hver måned, takket være noen enkle grep de har gjort med økonomien. FOTO: Privat
SAMBOERE: Trine og samboeren har barn og eier to leiligheter. Likevel klarer de å spare 10 000 kroner hver måned, takket være noen enkle grep de har gjort med økonomien. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Det er mye fokus økte hverdagsutgifter for tiden, og mange har satt inn tiltak for å spare inn og sikre seg at de har nok penger til å betale alle regningene som kommer.

Samboerparet Trine Martens Meyer Kaspersen (30) og Ståle Nordahl (30) er et eksempel på noen som er litt over gjennomsnittet flinke til å planlegge økonomien. Det har de virkelig fått igjen for.

Paret har barn og to normale inntekter, da Trine jobber som vernepleier i Nesodden kommune og Ståle er elektriker. Likevel eier de to leiligheter og klarer å sette av hele 10 000 kroner hver måned på en sparekonto.

Hvordan er det mulig?

De har rett og slett innført noen helt enkle økonomiske tiltak, som de fleste av oss kan få til.

4 gode tips

Trine forteller til KK at dette er noen av tiltakene de har gjort for å få kontroll over økonomien og spare penger:

1. Betaler faste utgifter først

Paret har opprettet en regningskonto til faste utgifter og en egen matkonto med et felles kort. På den måten vet de at regninger og mat er betalt før de eventuelt unner seg noe annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer