Brad Pitt

Slutt for Brad og Angelina

Brad Pitt og Angelina vil aldri mer spille inn filmer sammen igjen.

De er blant verdens best betalte og mest ettertraktede skuespillere, men nå er det altså slutt.
De er blant verdens best betalte og mest ettertraktede skuespillere, men nå er det altså slutt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Angelina Jolie og Brad Pitt har inngått en pakt. Paret som møtte hverandre under innspillingen av spionfilmen «Mr. & Mrs. Smith» skal aldri spille mot hverandre igjen.

Barna først

Avtalen er inngått med tanke på parets etter hvert store barneflokk: De har klart å bli foreldre til fire småtasser på rimelig kort tid: Adoptivbarna Maddox, Pax Thien og Zahara, samt den biologiske datteren Shiloh Nouvel. Og dersom begge to skal befinne seg på et filmsett samtidig, vil ikke barna få den oppmerksomheten de trenger, mener det celebre paret. SE BILDENE på Femina: 32 grunner til å elske AngelinaIfølge nettstedet Female First er paret svært opptatt av å oppfostre barna selv. Og derfor har de altså inngått en jobbpakt om at ikke begge to skal være opptatt med filminnspilling samtidig.
 • Høstens beste filmer
 • Stoler ikke på andre

  – Vi kan ikke jobbe sammen igjen, hvem skal passe barna våre da?, sier hun i et intervju – og innrømmer videre at det hender de skaffer barnevakt og at de har hjelp i huset. Men hun understreker at hun og Brad vil være så mye sammen med barna som mulig, fordi hun ikke stoler fullt ut på andre mennesker. – Jeg tror alle foreldre bekymrer seg for at noe kan skje dersom du ikke selv er i nærheten. Det er ikke det at jeg mistror folk, det er bare det at jeg ikke går rundt med blind tiltro, sier hun.
 • TA TESTEN: Er du like tøff som Angelina Jolie?
 • Flere i vente

  Da Brad Pitt for kort tid siden ble spurt om han er klar for et barn til, utbrøt han: – Jepp vi er klare for det. (©NTB)
 • Flere barn for Brangelina
 • SE BILDENE på Femina: Verdens mest sexy kvinner
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.