Småbarnsforeldrene hakket konstant på hverandre - slik fikk de hjelp

- Det begynte å gå i negativ retning da nummer to ble født og vi sluttet å sove, sier tobarnsmoren til KK.

HOS PEDER: I sesong to av podkasten «Hos Peder» møter vi ekteparet Therese Lien Marini (30) og Alexander Marini (35), som opplevde at småbarnslivet tæret på ekteskapet. FOTO: NRK
HOS PEDER: I sesong to av podkasten «Hos Peder» møter vi ekteparet Therese Lien Marini (30) og Alexander Marini (35), som opplevde at småbarnslivet tæret på ekteskapet. FOTO: NRK Vis mer
Publisert

Denne høsten er NRK klar med en ny sesong av podkasten «Hos Peder». I denne sesongen møter vi både småbarnsforelde og enkeltpersoner, og det er psykolog Peder Kjøs som guider de ulike menneskene i terapirommet.

To av de som har valgt å delta i podkasten er ekteparet Therese Lien Marini (30) og Alexander Marini (35) bosatt på Strømmen. De møtte hverandre gjennom datingtjenesten Sukker, og har vært sammen i syv år. De har to barn på ett og fire år.

- Hva var det som fikk dere til å melde dere på?

- Da jeg så annonsen så traff det meg veldig, fordi vi var på et sted hvor vi egentlig trengte skikkelig hjelp. Vi fikk på en måte dyttet på oss en mulighet, som jeg følte at vi ikke kunne si nei til, sier Therese til KK, når vi møter ekteparet og Peder Kjøs på NRKs høstlansering i juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer