Du leser nå KK pluss

Sparing:

Småbarnsmoren Lise sparer 20 000 kroner hver måned

- Når jeg blir 40 år kan jeg slutte å jobbe hvis jeg vil. Da har jeg spart 3.750.000 kroner og kan leve greit av renteinntektene.

SPARER SÅ MYE SOM MULIG: For Lise har det nesten gått sport i å se hvor billig hun kan leve, både av økonomiske og miljømessige hensyn. FOTO: Ingeborg Løvlie
SPARER SÅ MYE SOM MULIG: For Lise har det nesten gått sport i å se hvor billig hun kan leve, både av økonomiske og miljømessige hensyn. FOTO: Ingeborg Løvlie Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lise er en annen type influencer enn dem vi er mest kjent med fra media. Der andre blogger om sminke, klær og stil, blogger Lise om det motsatte: sparing og en nøktern livsstil.

Lise Vermelid Kristoffersen er uvanlig åpen om sin privatøkonomi. I bloggen hennes Pengesnakk.no og podcasten med samme navn deler hun alle tall fra privatøkonomien villig vekk. Der kan vi lese at hun tjener 600 000 kroner i året og at av de 30 000 kronene hun får utbetalt hver måned går 20 000 til sparing i fond.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer