Kultur & Underholdning

Smørbrød à la Nicoise

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
2 bokser tunfisk i vann
4 ts kapers
20 svarte oliven
2 små rødløk
8 kirsebærtomater
1 ss olivenolje
2 ss rødvinseddik
4 skiver landbrød
8 salatblader
2 hardkokt egg
salt og pepper

Rør sammen tunfisk, kapers, finsnittet rødløk, oliven og tomatbåter. Ha i olivenolje og rødvinseddik, og smak til med salt og pepper. Rist brødskivene i brødrister, legg to salatblader på hver skive og fordel tunfisksalaten. Skjær eggene i båter og legg på toppen.

Smørbrød à la Nicoise
Smørbrød à la Nicoise Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer