Høst

Smørrebrød med smak av høst

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 2 personer)
4 skiver godt, dansk rugbrød
2 skiver bacon
4 skiver grov leverpostei av svin, kylling eller kalkun
4 eplebåter
1 hg sopp (kantareller, steinsopp, piggsopp, sjampinjong etc.)

Stek baconet, la det avkjøle og renne av seg på et papirhåndkle. Del i to. Rens soppen, del i passe store biter og stek den i smør. Ta ut soppen. Ha litt sukker i pannen og stek eplebitene til de får en lys karamellfarge. Ristede danske rugbrødskiver smaker best. Smør et godt lag smør over. Legg på eplebåter, leverpostei, sopp og bacon. La smørrebrødet bli overlesset før du legger en smurt brødskive over.

Smørrebrød med smak av høst
Smørrebrød med smak av høst Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer