Dessert

Smuldrepai med plommer

Enkel, enkel dessert som smaker deilig.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
like deler smør, mel og sukker
plommer

Rør sammen mel, mykt smør og sukker til en smuldrete deig. Vær litt tilbakeholden med sukkeret, kanskje, så deigen ikke blir for søt. Skjær plommene i passe skiver og smør en
rund kakeform. Legg plommene i bunnen av formen og smuldre deigen oppå. Du kan også strø litt sukker over plommene hvis de er sure. Stek i ovn på 220° i cirka 20 minutter eller til smuldredeigen er gyllen.

Smuldrepai med plommer
Smuldrepai med plommer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer