Selge brukt

Solgte ting fra skuffer og skap - tjente 48 000 kr på ett år

– Du tenker kanskje at ingen vil ha det, men så sitter det noen der ute som har kjempelyst på det.

SELGE BRUKT: Mina Løvgren står bak kontoen Spareminimalisten og inspirerer sine følgere til å spare mer for en tryggere personlig økonomi. FOTO: Privat
SELGE BRUKT: Mina Løvgren står bak kontoen Spareminimalisten og inspirerer sine følgere til å spare mer for en tryggere personlig økonomi. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med økte priser på nødvendige utgifter som strøm og matvarer, er det mange som bekymrer seg for den personlige økonomien. Mange kjenner på en usikker fremtid og lurer på om lønningen vil holde hele måneden.

En som har gjort et viktig grep for å unngå økonomisk usikkerhet, er Mina Løvgren (27) som står bak Instagram-kontoen Spareminimalisten.

Hennes aller viktigste råd for å spare penger, er å få kontroll på økonomien og være bevisst forbruket ditt. Ønsker du å få inn mer på konto uten å ta på deg en ekstra jobb, er salg av klær og gjenstander som du ikke lenger bruker, et godt sted å starte.

For Mina Løvgren har det vært særlig innbringende.

Fant sin egen sparemotivasjon

Selv har hun alltid jobbet mye ved siden av studiene og hatt en inntekt utenom studiestøtten.

Sommeren 2018 opplevde hun å bli sykemeldt en periode. Da hun plutselig satt med kun 5000 kroner på kontoen, kjente hun på en sterk usikkerhet. Hva hvis en større, uforutsett utgift skulle komme?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.