Grønnsaker

Sommerfugler med vårlig saus

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
300 g pasta, gjerne farfalle (sommerfugler)
250 g asparges
1 pk fersk babymais
4 ss god olivenolje
2 fedd hvitløk
4 stilker selleri
1 bt vårløk
200 g grønne erter,
dypfryste
1 ss hakket timian
1 ss sitronsaft
salt og nykvernet pepper

Kok pastaen etter instruksjoner på pakken. I mellomtiden, forbered grønnsakene for pannen. Brekk av de nederste tuppene på aspargesen og del i mindre biter, kutt sellerien i små biter, det samme med vårløken og tin ertene i litt vann i en kjele. Ha olje i en panne på lav varme. Ha i hakket hvitløk og selleri. Stek i ca. 3 minutter. Ha i vårløk, asparges, erter og babymais som du har delt langsetter. Stek i 3 minutter. Eventuelt ha i 2 ss vann eller buljong. Kok videre i 5 minutter. Ha i hakket timian og smak til med salt og pepper. Bland alt med sommerfuglene.

Sommerfugler med vårlig saus
Sommerfugler med vårlig saus Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer