Foto: Siren Lauvdal
(Til 4 personer)
300 g pasta, gjerne farfalle (sommerfugler)
250 g asparges
1 pk fersk babymais
4 ss god olivenolje
2 fedd hvitløk
4 stilker selleri
1 bt vårløk
200 g grønne erter,
dypfryste
1 ss hakket timian
1 ss sitronsaft
salt og nykvernet pepper
Kok pastaen etter instruksjoner på pakken. I mellomtiden, forbered grønnsakene for pannen. Brekk av de nederste tuppene på aspargesen og del i mindre biter, kutt sellerien i små biter, det samme med vårløken og tin ertene i litt vann i en kjele. Ha olje i en panne på lav varme. Ha i hakket hvitløk og selleri. Stek i ca. 3 minutter. Ha i vårløk, asparges, erter og babymais som du har delt langsetter. Stek i 3 minutter. Eventuelt ha i 2 ss vann eller buljong. Kok videre i 5 minutter. Ha i hakket timian og smak til med salt og pepper. Bland alt med sommerfuglene.
