Blogg Sophie Elise

Sophie Elises mamma - Hun er den samme jenta på innsiden

Lise Steen-Johansen forstår ikke hvorfor datteren ønsket å endre på utseendet sitt. Men samtidig er hun stolt over at Sophie Elise nekter å la seg forme av andres kritikk.

SOPHIE ELISE OG MAMMA LISE: – Vi har ofte lange samtaler, Sophie og jeg, sier Lise Steen-Johansen om datteren og superbloggeren, som hun omtaler som snill og omsorgsfull. Foto: Vibeke Montero
SOPHIE ELISE OG MAMMA LISE: – Vi har ofte lange samtaler, Sophie og jeg, sier Lise Steen-Johansen om datteren og superbloggeren, som hun omtaler som snill og omsorgsfull. Foto: Vibeke Montero Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Sophie Steen Isachsen (20) er en av Norges mest leste bloggere. 

20-åringen fra Harstad har skapt seg et stort navn gjennom sophieelise.blogg.no og tv-programmer som «Bloggerne» på TV 2 Bliss. I tillegg har hun gitt ut to singler.

Allerede som 16-åringen var suksessen et faktum for ungjenta. Men veien opp og frem i bloggbransjen har ikke bare vært enkel, noe mamma Lise Steen-Johansen (43) vet alt om. 

I et åpenhjertig intervju i ukens KK snakker Lise ut om hvordan det har vært og er å være mor til en av landets mest omtalte jenter.

Les hele intervjuet nedenfor!

LES OGSÅ: Sjekk Sophie Elises nye frisyre

Visste ikke hva blogg var

Noen ganger piper en tekstmelding i mobilen til Lise hjemme i Harstad. Det kan være datteren i Oslo som skriver at det kommer et nytt innlegg på bloggen hennes. Mamma og pappa må gjerne lese det, men de trenger ikke si noe om det til henne etterpå. Da blir det bare rart og pinlig.

– Når hun sender sånne meldinger, handler det ofte om at hun har skrevet noe særlig hyggelig og fint om oss i familien, smiler Lise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer