Susan Meachen

Sørget over kollegaens selvmord - så kom sjokkmeldingen

Nå raser medforfattere over den bisarre og usmakelige handlingen.

SUSAN MEACHEN: Den amerikanske forfatteren iscenesatte sitt eget dødsfall. Nå to år senere er hun tilbake. Her er to av totalt 15 bøker hun har publisert på eget forlag. FOTO: Faksimile bokcover
SUSAN MEACHEN: Den amerikanske forfatteren iscenesatte sitt eget dødsfall. Nå to år senere er hun tilbake. Her er to av totalt 15 bøker hun har publisert på eget forlag. FOTO: Faksimile bokcover Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 kom den sørgelige nyheten om at den amerikanske kioskroman-forfatter Susan Meachen hadde gått bort som følge av selvmord. Flere hevdet at mobbing i forfattermiljøet skulle være årsaken til at Susan valgte å ta livet sitt.

Én måned etter det angivelige dødsfallet kom boken Love to Last a Lifetime, som Susan hadde begynt på før hun gikk bort, og som datteren angivelig fullførte i morens navn.

«Min mors siste bok, som var en bryllupsgave fra henne, er nå tilgjengelig på forhåndssalg», skrev datteren på morens Facebook-side, ifølge Usa Today.

- Ingen døde mennesker poster på sosiale medier

Det var nemlig flere som stusset over at forfatterens Facebook-side var aktiv etter dødsfallet, men den angivelige datteren bedyret i Facebook-innlegget at det var hun som sto bak aktiviteten på kontoen.

Facebook-kontoen er siden blitt stengt.

«Beklager, jeg trodde at alle på denne siden visste at min mor hadde gått bort. Døde mennesker poster ikke på sosiale medier. Jeg har vært på denne kontoen en uke nå, for å gjøre ferdig boken, hennes bryllupsgave til meg», skrev hun i et innlegg datert oktober 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer