Kultur & Underholdning

Søte crostini med mascarponekrem

Genial hurtigmat til fest og kos.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst og foto: Liz Mortensen






(15–20 biter)
1 bagett, skåret i rette, runde skiver
1 beger mascarpone (italiensk ferskost) 250 gram
1/2 beger vaniljekesam
1 vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
1 ss honning
1 ss melis
friske bær (jordbær, bringebær, rips, blåbær, fersk fiken eller båter av saftig fersken)

Varm grillen på ovnen. Legg bagettskivene på et stekebrett og grill dem gylne på begge sider.

Lag en krem ved å røre sammen mascarpone, vaniljekesam, vanilje, melis og honning.

Legg en klatt krem på hver bagettskive og legg rikelig med frisk frukt eller bær. Ypperlig til selskap, men ikke la dem stå for lenge med kremen på. Da blir de myke.

Søte crostini med mascarponekrem
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer