Paprika

Søtpaprika med ostefyll

Søtpaprika med ostefyll
Publisert
Sist oppdatert

Søtpaprika er en spiss og avlang paprikavariant med rød farge og en mild, søtlig smak. Den er utmerket i salat og som pynt, men er også god å brukes som snacks. Her har vi fylt den med kremost!

◗ 2 røde søtpaprika
◗ 200 g kremost med urter eller annen smak
◗ 2-3 ss rømme
◗ ½ finhakket rødløk
◗ finklippet gressløk

1. Del paprika i to, og fjern frø og hinner.
2. Rør kremost med rømme og hakket løk. 
3. Fordel blandingen i paprikaen. Sett kaldt og server som snacks.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer