Fisk Og Skalldyr

Spaghetti med laks og mandler

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
400 g laksefilet med skinn
2 ss lett soyasaus
500 g spagetti
1 ss sesamolje
eventuelt noen scampi
1 pk sukkererter
25 g mandler

Stek laksefileten på en grillpanne eller i en vanlig stekepanne. Pensle med halvparten av soyasausen. Stek i 4 minutter. Snu og pensle med resten. Stek i 4 minutter til, eller til de er ferdig. Kok pastaen. Varm opp sesamoljen i en wok eller stekepanne, og stek eventuelt
reker og sukkererter. Det er viktig at du ikke steker for lenge, da blir sukkertertene slappe og rekene seige. Klem på laksen slik at den deler seg i flak, ha den i pannen sammen med
spagettien og hakkede mandler. Bland lett og spis med en gang!

Spaghetti med laks og mandler
Spaghetti med laks og mandler Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer