Kultur & Underholdning

Spaghetti med persillepesto

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Ca. 1,5 dl)
1 dl mandler
1–2 fedd hvitløk
2 dl bladpersille
1 dl basilikum
2 klyper salt
nykvernet pepper
1 dl god olivenolje
0,5 dl fersk, revet parmesan
400 g spagetti

Ha mandler og hvitløk i en food processor eller en stavmikser. Kjør i noen sekunder. Ha i det grønne og kjør til det er ganske fint. Jeg liker det best når det ikke er helt most, men det er smak og behag. Bland inn olivenolje til du får en passe konsistens. Rør inn osten og smak til med salt og pepper. Server med spagetti. Ønsker du mer «mat» i pastaen, kan du blande inn lettkokte, grønne bønner eller skiver av kokte mandelpoteter. Akkurat som på
landet i Italia.

Spaghetti med persillepesto
Spaghetti med persillepesto Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer