Familie (3-7)

Spansk tortilla med tomatsalat

Grønnsaksretten også ikke-veggisene liker.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




En rask grønn rett du kan lage av de grønnsakene du har i kjøleskapet. Hvis du ikke er vegetarianer kan du steke litt bacon til eller legge på et par skiver spekeskinke.

Dette trenger du:
4 bakepoteter
1 løk
2 ss olje
1 ss paprikapulver
1/2 ts chilipulver (kan sløyfes)
8 egg
4 tomater
2 gulrøtter
1 bunt gressløk/annet grønt
2 ss crème fraîche
salt og pepper

Slik gjør du det:
Skrell potetene og løken, og skjær dem i små terninger. Ha olje og krydder i en varm stekepanne og tilsett poteter, løk, salt og pepper. Fres på svak varme i ti minutter til
potetene er møre. Pisk eggene og hell dem over potetene. La det steke videre i ti minutter, gjerne med lokk.

Når tortillaen er nesten ferdig, slår du av varmen og lar den steke ferdig på plata under lokk.

Skrell gulrøttene, del dem i to på langs og skjær i skiver. Skyll tomatene og skjær dem i terninger. Bland begge deler med crème fraîche og oppklipt gressløk.

Smak til med salt og pepper, og server med den varme tortillaen.

Spansk tortilla med tomatsalat
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer