En rask grønn rett du kan lage av de grønnsakene du har i kjøleskapet. Hvis du ikke er vegetarianer kan du steke litt bacon til eller legge på et par skiver spekeskinke.
Dette trenger du:
4 bakepoteter
1 løk
2 ss olje
1 ss paprikapulver
1/2 ts chilipulver (kan sløyfes)
8 egg
4 tomater
2 gulrøtter
1 bunt gressløk/annet grønt
2 ss crème fraîche
salt og pepper
Slik gjør du det:
Skrell potetene og løken, og skjær dem i små terninger. Ha olje og krydder i en varm stekepanne og tilsett poteter, løk, salt og pepper. Fres på svak varme i ti minutter til
potetene er møre. Pisk eggene og hell dem over potetene. La det steke videre i ti minutter, gjerne med lokk.
Når tortillaen er nesten ferdig, slår du av varmen og lar den steke ferdig på plata under lokk.
Skrell gulrøttene, del dem i to på langs og skjær i skiver. Skyll tomatene og skjær dem i terninger. Bland begge deler med crème fraîche og oppklipt gressløk.
Smak til med salt og pepper, og server med den varme tortillaen.
