Familie (3-7)

Spinatkarbonader

Gi karbisene noe grønt.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Cecilie KlemFoto: Rohny Kristensen(Til fire personer)1 kg karbonadedeig200 g spinat1/2 liten rød paprika1 liten rød chili1 eggeplommelitt vann1 stor purreløk2 ts olivenolje, mild typesaltpepperVask spinaten grundig og fjern stilken. Varm en stekepanne og ha i vann til bunnen erdekket og kok opp. Legg i spinaten og rør til alt er sammensunket og mørkegrønt. Ha den i et dørslag og la den renne godt av seg. Ta til side cirka 1/3 av spinaten og finhakk. Bland karbonadedeig, finhakket spinat, finhakket paprika, finhakket chili (uten frø), eggeplommeog noen spiseskjeer vann. Bland forsiktig og lag flate kaker. Skjær purreløken i stykker på skrå og kok eller damp den til den er mør. Ha salt og pepper på karbonadene og stek over sterk varme, cirka tre til fire minutter på hver side. Server på en seng av dampet purre og spinat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer