Familie (3-7)

Spinatkarbonader

Gi karbisene noe grønt.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Cecilie Klem
Foto: Rohny Kristensen





(Til fire personer)
1 kg karbonadedeig
200 g spinat
1/2 liten rød paprika
1 liten rød chili
1 eggeplomme
litt vann
1 stor purreløk
2 ts olivenolje, mild type
salt
pepper

Vask spinaten grundig og fjern stilken. Varm en stekepanne og ha i vann til bunnen er
dekket og kok opp. Legg i spinaten og rør til alt er sammensunket og mørkegrønt. Ha den i et dørslag og la den renne godt av seg. Ta til side cirka 1/3 av spinaten og finhakk. Bland karbonadedeig, finhakket spinat, finhakket paprika, finhakket chili (uten frø), eggeplomme
og noen spiseskjeer vann. Bland forsiktig og lag flate kaker. Skjær purreløken i stykker på skrå og kok eller damp den til den er mør. Ha salt og pepper på karbonadene og stek over sterk varme, cirka tre til fire minutter på hver side. Server på en seng av dampet purre og spinat.

Spinatkarbonader
Spinatkarbonader Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer