Foretter

Spinatterrin med ostesaus

Er du ikke så veldig sulten, er denne retten fin. Mange gjester bestilte den til et glass vin. Etterpå spiste de kanskje speilegg med trøffel.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
5 egg
50 g parmesan
litt salt
0,5 liter fløte
0,5 kg spinat

Saus
150 g ost
150 g bechamelsaus eller fløte

Bland 3 hele egg og 2 plommer i en bolle sammen med revet parmesan, salt, finhakket spinat (bruker du frossen, tin den i en kjele og press ut så mye vann du kan). Bland i fløten
og rør. Hell blandingen i små former. Sett dem i en langpanne som du har vann i slik at formene blir stekt i vannbad. 180° i 30 minutter. Saus: smelt osten i sausen. Snu formene på hodet og ha spinatterrinene på tallerkener. Server med sausen over.

Spinatterrin med ostesaus
Spinatterrin med ostesaus Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer