Grønnsaker

Sprø pita med humus

Publisert
Sist oppdatert
Mat: Cecilie Klem
Foto: Henriette Berg Thomassen






6 pitabrød
2 bokser kikerter
4 fedd hvitløk
1 dl sesamolje
4 ss saft fra lime eller sitron
1 ss malt spisskum
1 ts malt kajennepepper
2 ts salt

Skyll kikertene godt i et dørslag for å få bort boksesmaken. Ha alle ingrediensene i en hurtigmikser og kjør til ønsket konsistens. Den kan godt bli som helt glatt puré. Smak til med sitron- eller limesaft og salt og pepper. Stek pitabrødene til de er nesten brune og sprø. Del dem i lange tynne biter.

Sprø pita med humus
Sprø pita med humus Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer