Pasta

Squash-pasta

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
250 g pasta
4 løk

Bechamelsaus
40 g smør
2 ss hvetemel
8 dl melk
revet skall fra 2 sitroner
2 ss sitronsaft
75 g parmesanost
salt og nykvernet pepper
300 g squash
olje til steking
1 dl persille

Kok pastaen (for eksempel pappardelle) og skjær løken i tynne skiver. Når det er igjen 2 minutter av koketiden, ha i løken. Sil av vannet og ha pasta og løk i en ildfast form. Saus: smelt smøret i en kjele og rør inn melet. Tilsett melken og la sausen koke i 3 min. under omrøring. Ha i sitron, revet parmesanost, salt og pepper. Hell sausen over pastaen og gratiner ved 225° i ca. 15 minutter. Skjær squashen i skiver, så i staver. Stek godt i olje. Vend inn hakket persille. Server gjerne med brød.

Squash-pasta
Squash-pasta Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer