Lasagne

Squashlasagne med cottage cheese og tomatsaus

Vegetarisk rett med riktig fyldig smak. Retten er rimelig og velsmakende, men det tar litt tid å tilberede og steke lasagne.

Squashlasagne med cottage cheese og tomatsaus
Publisert
Sist oppdatert

(4 porsjoner)

◗ 4 små squash
◗ 1 løk
◗ 100 g parmesan
◗ olivenolje til steking
◗ 1 stort beger cottage cheese, 400 ml
◗ 1 ts muskat
◗ salt
◗ nymalt pepper
◗ 8 dl ferdig pastasaus
◗ 1 pakke, 300 g lasagneplater

Tilbehør:
◗ godt brød

1. Sett ovnen på 220º. 

2. Skyll squash og riv dem på den grove siden på rivjernet. Rensk løk og hakk den fint. Riv parmesan.

3. Varm olje i en panne og stek squash og løk i ca. 5 minutter på middels varme. Tilsett cottage cheese og halvparten av parmesanosten. Rør godt og krydre med muskat, salt og pepper.

4. Legg et lag squashblandingen i bunne av en ildfast form. Fordel et lag tomatsaus over og deretter et lag lasagneplater. Fortsett på samme måte, slik at det blir ca. 4 lag. Avslutt med lasagneplater, smør på tomatsaus og dryss med resten av parmesanosten.

5. Stek retten på nederste rille i ovnen i ca. 20 minutter og server med godt brød som tilbehør.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer