Foretter

Steinsopp med timian

Steinsopp (porcini) er en sopp som vi også har i Norge, men i Italia er den mye mer utbredt. Du får den også i tørkede utgaver. Soppen varierer i størrelse. På ett av torgene i Alba fant jeg noen kjemper. I Piemonte bruker de den ofte som appetittvekker.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





Liten forrett
(Til 4 personer)
1 stor steinsopp
1 håndfull frisk timian
1 fedd hvitløk
1 ss god olivenolje

Varm opp oljen i en panne og ha i hakket hvitløk. Pass på at varmen ikke er for sterk, da brenner hvitløken seg, og det skal den ikke. Skjær soppen i tynne skiver og ha den
i pannen. Rør om og la den steke i 1 minutt. Smak til med finhakket timian og salt.

Steinsopp med timian
Steinsopp med timian Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer