Dietter

Stekt fisk masala med hvitvin

Publisert
Sist oppdatert






(Til 4 personer)

600 g torskefilet
1 1/2 ss sitronsaft
1 1/2 ss olje
1 fedd hvitløk
1/2–1 ts garam masala
1/2–1 ts chilipulver
1/4–1/2 ts gurkemeie
1/4–1/2 ts salt
1 ss finhakket frisk koriander
1 glass hvitvin per person

Finhakk hvitløk og bland den sammen med garam masala, chilipulver, gurkemeie, salt og finhakket koriander. Rør inn olje og sitronsaft til slutt. Tørk fiskefiletene og pensle dem med krydderblandingen på begge sider.

Legg filetene i en ildfast form og hell over resten av krydderblandingen. Stek formen midt i ovnen på 180° i cirka 15 minutter. Server stekt fisk masala med ris og revne gulrøtter eller en salat – og gjerne 1 glass hvitvin til. Det er lov å unne seg noe ekstra godt i helgen.

Stekt fisk masala med hvitvin. Foto: Grete Roede A/S
Stekt fisk masala med hvitvin. Foto: Grete Roede A/S Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer