Grønnsaker

Stekte poteter med gressløksalt

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Wenche Hoel-Knai






Til 4 personer
8 store poteter
olje til steking
flaksalt, maldon eller confecta
1 bunt gressløk

Vask potetene og kok dem knapt møre i godt, saltet vann. Del dem i litt tykke skiver. Ha en god dose olje i en stekepanne og stek dem. Hakk gressløken og bland med salt. Server potetskivene med salt ved siden av.

Stekte poteter med gressløksalat
Stekte poteter med gressløksalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer