Julefeiring

Stian (36) ofrer julefeiring med familien for å hjelpe andre

- Julen handler om å være der for hverandre.

#SAMMENIJULA: Sammen med Røde Kors arrangerer Stian Brødsjø en stor felles julefeiring for ensomme, enslige, fattige, eldre og alle andre som ønsker å delta. Foto: Privat
#SAMMENIJULA: Sammen med Røde Kors arrangerer Stian Brødsjø en stor felles julefeiring for ensomme, enslige, fattige, eldre og alle andre som ønsker å delta. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de fleste er julaften en tid for familie, gaver, god mat og kvalitetstid sammen med dem man er glad i. For Stian Brodsjø (36) har julen vært litt annerledes de siste årene. Han har valgt å jobbe frivillig for Røde Kors, og sammen med flere andre arrangerer han julefeiring i Oslo for ensomme, fattige, enslige, eldre og alle andre som ønsker å delta. 

LES OGSÅ: Kommentar: En hyllest til alle som er alene på julaften

- Det er helt fantastisk å ha muligheten til å være med å bidra, og jeg har valgt å jobbe frivillig i julen fordi jeg ønsker å gjøre noe annet enn det vanlige. Julen handler om å være der for hverandre, gi av seg selv, og skape positiv påvirkning. Det føler jeg virkelig at jeg får gjort på Røde Kors sin julefeiring, forteller Stian.

Julefeiringen arrangeres i år for tredje år på rad, og Stian har vært med siden starten. Røde Kors, i samarbeid med Frogner menighet, bruker det herskapelige huset Frogner Menighets Hus Schafteløkken, som tilhører Frogner kirke i Oslo. Sammen inviterer de alle som ønsker å delta til en tradisjonsrik julefeiring med pinnekjøtt, ribbe og laks. I tillegg synger de julesanger og går rundt juletreet. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer