Mitt beste tips:

Stine Næss-Hartmann deler sine beste tips

– Ikke prøv å brenne bort håret under armene. I 2016 var jeg med på Farmen og ble plutselig desperat etter å få bort mosedottene mine som lukta høgg.

STINE NÆSS-HARTMANN: PT-en og Farmen-deltageren deler sine beste tips med KKs lesere. Foto: Privat
STINE NÆSS-HARTMANN: PT-en og Farmen-deltageren deler sine beste tips med KKs lesere. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Vi er stadig vekk på utkikk etter nye ting å prøve ut og vi er alltid åpne for inspirasjon. Derfor har vi laget spalten «Mitt beste tips»! Her spør vi noen av Norges kuleste damer om - ikke så overraskende - deres beste tips.

Kanskje får du noen gode tips som både kan inspirere og hjelpe deg, eller så kan det være noe så enkelt som å finne ut av hvilken serie du skal begynne å se på i kveld! Neste kvinne ut er en av de råeste damene vi vet om: Stine Næss-Hartmann.

Mitt beste tips til å få en god dag:

– Stå opp tidlig og få mye ut av dagen! Start dagen med en aktivitet, så får du i tillegg flust av energi! Å sette på musikk gjør også susen for min del i alle fall!

Mitt beste tips når du ikke vil stå opp av senga:

– Tenk på hva som gjør deg glad og hvordan du kan bringe det med inn i dagen din! Om det er å planlegge en god middag, gjøre en avtale med en venn, kanskje finne fram yndlingsfilmen din eller en ny serie å se på! Har du noe å glede deg til, vil du bli desto mer motivert til å stå opp!

Mitt beste tips som jeg har fått av noen andre:

– Å ikke kaste speltlomper. De kan jo brukes til å lage speltlompechips! Husker dog ikke hvem jeg fikk det fra, men jeg bruker det stadig vekk!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer