Mitt beste tips:

Stine Næss-Hartmann deler sine beste tips

– Ikke prøv å brenne bort håret under armene. I 2016 var jeg med på Farmen og ble plutselig desperat etter å få bort mosedottene mine som lukta høgg.

STINE NÆSS-HARTMANN: PT-en og Farmen-deltageren deler sine beste tips med KKs lesere. Foto: Privat
STINE NÆSS-HARTMANN: PT-en og Farmen-deltageren deler sine beste tips med KKs lesere. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Vi er stadig vekk på utkikk etter nye ting å prøve ut og vi er alltid åpne for inspirasjon. Derfor har vi laget spalten «Mitt beste tips»! Her spør vi noen av Norges kuleste damer om - ikke så overraskende - deres beste tips.

Kanskje får du noen gode tips som både kan inspirere og hjelpe deg, eller så kan det være noe så enkelt som å finne ut av hvilken serie du skal begynne å se på i kveld! Neste kvinne ut er en av de råeste damene vi vet om: Stine Næss-Hartmann.

Mitt beste tips til å få en god dag:

– Stå opp tidlig og få mye ut av dagen! Start dagen med en aktivitet, så får du i tillegg flust av energi! Å sette på musikk gjør også susen for min del i alle fall!

Mitt beste tips når du ikke vil stå opp av senga:

– Tenk på hva som gjør deg glad og hvordan du kan bringe det med inn i dagen din! Om det er å planlegge en god middag, gjøre en avtale med en venn, kanskje finne fram yndlingsfilmen din eller en ny serie å se på! Har du noe å glede deg til, vil du bli desto mer motivert til å stå opp!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Mitt beste tips som jeg har fått av noen andre:

– Å ikke kaste speltlomper. De kan jo brukes til å lage speltlompechips! Husker dog ikke hvem jeg fikk det fra, men jeg bruker det stadig vekk!

Mitt beste tips til hva du IKKE bør gjøre:

– Ikke prøv å brenne bort håret under armene. I 2016 var jeg med på Farmen og ble plutselig desperat etter å få bort mosedottene mine som lukta høgg. En av gutta der inne mente det bare var å sette fyr på dem. DET var ikke et bra tips! Ble helt rød under armene og de lukta svidd en god stund...

Mitt beste sparetips:

– Ha shoppestopp for en periode! Et tips jeg fikk fra min gode venninne Mia Frogner som driver bloggen Greenbonanza. Du kan dog gi deg selv tre materialistiske ting du får lov til å kjøpe i løpet av det året, but that’s it! Jeg hadde selv shoppestopp fra juni 2019 til desember 2019 og det gikk overraskende bra! Jeg lånte/byttet til meg ting, og fant ut at jeg trenger sjelden noe flunkende nytt.

Mitt beste Instagramtips:

– Finn din nisje og dyrk den. Vær aktiv på story og gjør noe nytt/gøy hver dag som skaper en nysgjerrighet hos følgerne dine. Selv liker jeg greenbonanza for vegansk inspo, Stella Bossi for artige videoer med kul musikk og Kristin Birkelund for kreative treningsøkter.

Mitt beste tips til de som snart skal føde:

– Skriv et fødebrev til deg selv eller sykehuset. (Google hva man skriver i et fødebrev så du vet hva du kan forberede!) Det er ikke alfa omega, men det kan være greit å skrible ned hva man tenker rundt fødselen! Er man redd, hvordan vil man at partner skal være etc...Jeg har mitt fødebrev liggende her:

Mitt beste matlagingstips:

– Er ikke en racer på matlaging, men lag alltid litt mer enn du trenger så du kan fryse ned og ha restemat.

Mitt beste motetips:

– En lang, si og flagrende kjole passer til hva som helst! Sommerkvelder, late dager på sofaen og når du er gravid.

Mitt beste tips mot kjedsomhet:

– Netflix! Du finner alltid en ny serie å «binge watche».

Mitt beste tips når du har hatt en dårlig dag:

– Ta på favorittmusikken din og dans!

Mitt beste boktips:

– «Å elske og bli elsket» av Bjørk Matheasdatter.

Mitt beste serietips:

– «Dark» og «Papirhuset».

Mitt beste filmtips:

– «My girl».

Mitt beste beautytips:

– Leppepomade! Har alltid med meg en i veska

Mitt beste treningstips:

– Knebøy, push ups, gående utfall, liggende rygghev på gulvet. Ønsker du å gjøre utfall og knebøy tyngre: fyll en sekk med bøker!

Stine Næss-Hartmann deler sine beste tips
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer