Madonna

Stjel Madonnas nye stil

Sexy korsetter, skinnstøvletter, ny plate og snart 50. Sjekk ut Madonnas heftige nye stil.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun fyller 50 i august, kom ut med sin siste plate «Hard Candy» 28. april og er i full gang med turnè. Men selv om Madonnas siste plate har fått noe ujevne kritikker, og damen snart runder de magiske halve hundre, hersker det ingen tvil. Stilen til popstjernen er heftigere enn noen gang. Se bare her.

Dolce & Gabbana fra topp til tå

Det er ingen ringere enn den italienske moteduoen Dolce & Gabbana som har designet sceneantrekkene Madonna har på seg under «Hard Candy»-turnèen. Moteløvene står også bak popstjernens antrekk på coveret av platen. Stilen er rå og heftig. Høye skinnstøvletter, sexy korsetter, magebelter i boksestil, kapper med navnet på platen skrevet i swarovskikrystaller, masse gull og glitter overalt og frekke detaljer i skinn og silke går igjen.
 • Les også: Madonnas 49 kuleste stiler
 • Bling bling baby

  Madonnas valg av smykker om dagen bærer tydelig preg av at hun har samarbeidet med hip hop-guruene Kanye West og Pharrell Williams, popstjernen Justin Timberlake og superprodusenten Timbaland på «Hard Candy»-platen. For det er ikke småtteri stjernen smykker seg med - her går det i lenkevis med gullkjeder rundt halsen og bling bling bling på fingre og håndledd. Yo!

  Fancy fashionista

  Sjelden har vi sett Madonna mer stilig og moteriktig enn akkurat denne våren. Stjernen svinger seg i lekre Gucci-sko, svarte kåper i stramme snitt og romantisk strenge tyllkjoler. Håret er i bølget og myk filmdivastil og sminken en smule 50-talls.

  Stilfull workout

  Glem slappe joggebukser, morkne sneakers og slitte singlets. Madonna trener med stil, må vite.

  Heite solbriller

  Madonna går for store sorte solbriller i glamorøs bikerstil denne våren. Brillene har gjerne gulldetaljer på stangen, mørke glass og er i pilotform. LES OGSÅ:
 • Madonna og Gucci for UNICEF
 • Malawiere saksøker Madonna
 • Madonnas 49 kuleste stiler
 • Madonna en superbitch?
 • Prest truet med å drepe Madonna
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.