Mens

Stjernene som aldri spiser

Mens du koser deg med grillpølsen din, er det enkelte i Hollywood som sverger til to stykk salatblader og en kålrot.

Stjernene som aldri spiser
Publisert
Sist oppdatert
Endelig piknik i det grønne, vil du kanskje si, der du freser opp feite saftige turinger-pølser fra Holte gård på grillen, lepjer i deg en duggfrisk iskrem og pakker ut italienske skinker og fransk ost fra bastkurven.I Hollywood, derimot, feirer enkelte stjerner våren på en helt annen måte. Her er full fest ensbetydende med en halv gulrot, litt høy og to dråper soyamelk. Og da er det haraball!
 • Se bildene: Hollywoods verste jojo-slankere

  My boy lollipop?

  Er toppen av lykke å bli en lollipop-kropp, rett og slett, der hodet troner majestetisk på toppen? Når vi ser på skuespillere som Tori «Beverly Hills 90210» Spelling og Mischa Barton kan det nesten virke sånn.For det verste som kan skje er jo at man blir kalt feit, noe supermodell Kate Moss fikk så smertelig erfare for litt siden.

  13 gode grunner til å begynne å spise

  Derfor ble Lily Allen så tynn

  Det er ingen hemmelighet at stjernene kjører ekstreme slankemetoder. Hollywoods hemmelige treningstipsIfølge kjendismagasinet The Daily Star er popstjernen Lily Allens nye, slanke figur et resultat av Bikram yoga – en serie kroppsformende stillinger som utføres i et dampende hett rom - i over 40 grader. Denne treningsformen er såpass original at den fint kan føye seg inn i rekken sammen med disse: bananposekuren, pulverdietten, babymatdietten og skinny bitch-dietten.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer