Drukning

Suksessforfatter druknet foran sønnen

Shanna Hogan ble bare 38 år.

DRUKNING: Den amerikanske forfatteren Shanna Hogan druknet foran øynene på sin sønn, i bassenget i familiehjemmet i Arizona i august. Den lille gutten var ikledd redningsvest da faren fant ham. FOTO: Skjermdump Instagram
DRUKNING: Den amerikanske forfatteren Shanna Hogan druknet foran øynene på sin sønn, i bassenget i familiehjemmet i Arizona i august. Den lille gutten var ikledd redningsvest da faren fant ham. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

27. august var den amerikanske forfatteren Shanna Hogan (38), som står bak flere kjente true crime-bestselgere, hjemme med sin 14 måneder gamle sønn Zander. Hun benyttet finværet til å leke med sønnen i bassenget i familiehjemmet i Phoenix, Arizona.

Etter en rask tur innendørs, fant ektemannen Matthew LaRussa kona livløs i bassenget. Den lille sønnen var ikledd redningsvest, og lå og fløt ved siden av sin mor.

Ektemannen gjennom de siste 20 årene, startet umiddelbart å utføre hjerte- og lungeredning (HLR) på kona. Ambulanse ble tilkalt, men livet sto ikke til å redde.

Det ble konkludert med at Shanna hadde snublet ved bassenget, falt og slått hodet og pådratt seg en dødelig hjerneskade.

Fem dager etter ulykken, 1. september 2020, gikk 38-åringen bort som følge av skadene.

I tillegg til å skrive true crime-bøker, har også Shanna stått bak flere prisvinnende artikler. Ifølge sin egen hjemmesiden, har hun som journalist og skribent vunnet over tyve priser for featuresaker og undersøkende journalistikk.

Synkront med dette har hun også deltatt på ulike TV-shows, som Dateline, 20/20, CNN, Oprah Winfrey’s Oxygen og Investigation Discovery - samt forelest i journalistikk ved Arizona State University.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer