Kultur

Sulten

Folkene bak restauranten «Sult» i Oslo går aldri tom for god mat eller gode ideer.

Publisert
Sist oppdatert
Anmeldt av: Cecilie Klem



Sult-kjeden består av fire restauranter pluss fiskeforretningen «Sult Fisk». Boka ved samme navn har annerledes, morsom og god mat. Man kan skru av og på gourmeten i seg med befriende uvante kombinasjoner og tilberedningsmåter.

KK mener:Super sjømat i enkle og vanskelige varianter.
kkkk

«Sult Fisk» av Bernt Bucher-Johannessen, Peter Lawrence og Dag Evjenth.
Foto: Trygve Indrelid, Schibsted, kr 349

Sulten
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer