Middag

Sushi for nybegynnere

Stor guide: Slik lager du sushien selv. Rått og godt.

Sushi for nybegynnere
Publisert
Sist oppdatert
Glem den hjemmelagde pizzaen denne helgen. Knyt på deg en kimono av silke, se filmen Geisha (som har fått 6 Oscar-nominasjoner) og lag sushien selv - eller juks litt og kjøpt take away, hvis du har den muligheten.

STOR SUSHIGUIDE:
  • Fingersushi - nigiri sushi

  • Sushirull - maki - med søt omelett
  • Californiarull
  • Sushiris

    Sushi er Japans nasjonalrett og smaker nydelig til øl og hvitvin. Denne retten kan du spise i timevis uten å bli overmett, så det er bare å gjøre klart for en helaften med familie, venner eller en romantisk middag for to.

    Sushi er rå fisk som finnes i tre varianter:
    Nigiri: En liten risball med topping av rå fisk og skalldyr.
    Sashimi: Tynne skiver av rå fisk og skalldyr.
    Maki: Ruller med noritang rundt sushi-ris fylt med rå fisk eller skalldyr og grønnsaker.

    Sunt, delikat og godt.


    LES MER OM JAPAN:
  • Japansk mote på catwalken
  • Gjenskap stilen: Geishaens mystikk>
  • Prøv erotisk massasjeolje


  • kk.no anmelder film: Geisha

  • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer