Familie (3-7)

Sushiris

Sushiris lages i to etapper: Først skal det kokes ris, så skal du lage en eddiklake som skal tilsettes risen etter at den er ferdig kokt. Det er viktig å følge oppskriften nøye. Tilberedningen blir mye enklere med riktig konsistens på risen.

Publisert
Sist oppdatert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer