Grønnsaker

Svinefilet med tomat- og squashsalat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 2 personer)
500 g svin
indrefilet
2 store tomater
1 squash
1 bunt persille
1 liten rødløk
2 ss olivenolje
1 ss hvitvinseddik
2 ss hakket
gressløk
salt
pepper

Sett stekeovnen på 180°. Skjær squashen i ca. 1 cm tykke skiver. Del dem igjen i staver. Forvell i kokende vann i ca. 1–2 minutter. Ha bitene i en salatbolle. Del tomatene i litt
tykke skiver, del igjen i staver. Ha i sammen med squashen. Del rødløken i halve ringer og ha i. Bland olje, eddik, salt, pepper og knust hvitløk. Hakk persille og gressløk og ha det i sammen med dressingen. Stek svinefileten på ganske sterk varme i en grillpanne eller
vanlig stekepanne. Legg den på et ildfast fat og sett den i ovnen i ca. 10 minutter. Ta ut og la den hvile i 10 minutter før du skjærer i den. Server med salat og eventuelt sjasminris.

Svinefilet med tomat- og squashsalat
Svinefilet med tomat- og squashsalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer