Kultur & Underholdning

Tabouleh

Denne salaten er super til grillmat, men kan også serveres som en egen rett.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 8 personer)
1 pk couscous
8 tomater
1 agurk
1 stor neve mynteblader
1 stor neve koriander
saften fra 2 lime

Kok couscousen etter anvisning på pakken. Del tomatene og fjern kjernene. Del dem i terninger. Snitt agurken på langs og fjern kjernen med en teskje. Del i terninger. Hakk alt det grønne og ha det i sammen med resten. Press over lime, eventuelt sitron.

Tabouleh
Tabouleh Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer