Taco

Taco med biff

Ny vri på tacoen. Bruk entrecôte i skiver og deilig mangosalsa.

Publisert

(4 porsjoner)

Dette er en god variasjon til tacoen på fredagskvelden.

Ingredienser:
ca. 800 g entrecôte i skiver
2-4 tacokrydder
1 pk. hvetetortillas
litt finstrimlet hjertesalat

Mangosalsa:

1 mango i små terninger
3 vårløk i skiver
1 finhakket rødløk
litt finhakket jalapeño, fra glass
1 neve hakket frisk koriander
saften av ½ lime

1. Gni kjøttet godt inn med krydder. Stek skivene raskt på begge sider i en varm stekepanne, gjerne grillpanne hvis du har.

2. Er skivene tynne kan de ligge i pannen som settes til side med et lokk over, slik at de stekes videre på ettervarmen i ca. 10 minutter. Hvis du har tykkere skiver kan du ettersteke dem i ovnen.

3. Bland sammen ingrediensene til salsaen og smak til. Varm tortilla etter anvisning på pakken.

4. Del kjøttet i skiver, og server i tortillas med salat og mangosalsa.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer